Oscar-gaala polkaistiin käyntiin Queenin musiikilla – Katso video Brian Mayn, Roger Taylorin ja Adam Lambertin esityksestä

25.2.2019 06:44

Yhdysvaltojen elokuva-akatemia jakoi maanantain vastaisena yönä 91. kertaa Oscar-palkinnot tunnustuksena elokuvantekijöille ja elokuville. Tämän vuoden gaala oli sikäli poikkeuksellinen, että se vedettiin läpi ilman juontajaa. Niinpä juhlallisuudet potkaistiin käyntiin hieman poikkeuksellisella tavalla eli musiikkiesityksellä.

Alkutahdit gaalalle antoivat Brian May ja Roger Taylor, jotka Adam Lambertilla vahvistettuna esittivät pari Queenin hittikappaletta. Hollywoodin kermasta koostunut juhlayleisö olikin yhtä hymyä ja ottivat esiintyjät vastaan seisaaltaan, kun nykymuotoinen Queen soitti We Will Rock Youn sekä We Are The Championsin. Katso video esityksestä tuosta alapuolelta.

Queenista ja Freddie Mercurysta kertova elokuva Bohemian Rhapsody palkittiin gaalassa neljällä Oscarilla, joista yksi oli odotetusti Rami Malekin parhaan miespääosan pysti. Lue aiheesta lisää täällä.

Lisää luettavaa