Ozzy Osbourne ei ota kantaa brexitiin, koska ei ymmärrä siitä mitään: ”Onko se jotenkin tärkeä juttu?”

Timo Isoaho

Vesi on märkää, tuli on kuumaa, Ozzy on Ozzy. Nämä ikuiset totuudet pitävät ikuisesti paikkansa tässä kiihkeästi muuttuvassa maailmassa. Viimeisimmästä kohdasta saatiin esimerkki The Big Issue -lehden paperiversiossa, josta raportoi verkkomuodossa Blabbermouth.

The Big Issuen toimittaja nimittäin kysyi Ozzylta tämän mielipidettä brexitistä, ja laulaja myönsi olevansa tyystin ulalla koko asiasta. Sharon Osbourne on aiemmin ilmoittanut olevansa vankka eron kannattaja, mutta Ozzy on ilmeisesti sivuuttanut onnellisesti koko Englantia repivän kiistan.

”Ihmiset kysyvät siitä minulta aina välillä – onko se jotenkin tärkeä juttu? Mistä siinä on oikein kysymys? Miten ihmiset äänestävät, mitä oikein tapahtuu?” Ozzyn raportoidaan ihmetelleen.

”En lue sanomalehtiä enkä juuri puhu politiikasta, koska en tiedä tarpeeksi. En aivan ymmärrä brexitiä.”

Voi toki olla, että Ozzy on yksinkertaisesti ovela ja sivuuttaa tällä tavalla hankalan kysymyksen, johon vastaamalla leimautuisi väistämättä jommankumman leirin kannattajaksi. Mutta olipahan joka tapauksessa harvinaisen ozzymainen heitto. Mikä brexit, voiko sitä syödä?