Ozzy Osbourne kertoo iloisia uutisia kaikille uutta musiikkia odottaville faneille – ”Valmista tuli neljässä viikossa”

Pimeyden prinssi sai piristysruiskeen Post Malone -vierailustaan.

Kuluva vuosi on ollut Ozzy Osbournelle varsin vaikea. Pimeyden prinssi joutui muun muassa perumaan koko vuoden keikkapäivämäärät ensi vuoteen kompastuttuaan kotonaan ja jouduttuaan sen vuoksi useisiin leikkausoperaatioihin. Mutta paistaa se päivä risukasaankin, sillä hiljattain julkaistu Post Malonen kappale, jolla Osbourne vierailee, on noussut Billboardin Hot 100 -listan sijalle kahdeksan – kyseessä on ensimmäinen kerta 30 vuoteen, kun Ozzy kipuaa listalla kymmenen parhaan joukkoon.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä Ozzy kertoo tuoreessa The Sun -lehden haastattelussa innostuneensa vierailusta siinä määrin, että tämä tekaisi kokonaisen sooloalbumin valmiiksi ja vielä varsin nopeassa ajassa.

”En ollut kuullutkaan tästä tyypistä, mutta hän halusi minut mukaan Take What You Want -kappaleelle. Tein sen ja yksi asia johti toiseen. Lopulta aloin tehdä uutta levyä Post Malonen tuottajan Andrew Wattin kanssa. Se käsittää vain yhdeksän biisiä, mutta auttoi minua pääsemään tähän pisteeseen”, Osbourne paljastaa ja viittaa pitkään ja vaikeaan toipumisjaksoonsa.

”Ilman tätä albumia olisin varmaan edelleen traktiossa. Olen kaivannut musiikkia ja uskollisia fanejani todella paljon. Ennen tätä levyä ajattelin jo loppuni tulleen, mutta se sai minut ylös perseeltäni.”

”Valmista tuli neljässä viikossa. Totesinkin Sharonille (Ozzyn vaimo ja manageri), ettei minulla ole yhtään sellainen olo, että olen juuri tehnyt levyn, koska me emme ole toistemme kurkussa!” Osbourne lohkaisee.

Milloin ja missä formaatissa levy sitten julkaistaan, ei Ozzy osaa vielä sanoa. Hän myöntää pudonneensa näissä asioissa kelkasta sitten edellisen Scream-sooloalbuminsa (2010) julkaisun.

”Musa menee nykyään suoraan linjoille nopeammin kuin ehdin kirjoittaa biisiin edes sanoja. Kaikki on nykyään lataamista ja suoratoistoa. Mitä vittua se edes tarkoittaa? Mikä on Spotify? Luulin, että se on joku ihotauti”, Osbourne hämmästelee tuttuun ozzymaiseen tyyliinsä.