Ozzy Osbourne sanoo, ettei nauttinut olostaan paluun tehneessä Black Sabbathissa – ”Sain heiltä huonoja viboja”

Ei-viimeiseksi jäävällä jäähyväiskiertueellaan parhaillaan maailman mantuja koluava Ozzy Osbourne yllättää tuoreessa haastattelussaan toteamalla, ettei Black Sabbathin paluu ollut hänen kannaltaan pelkkää juhlaa.

”Minulla ei ollut erityisen hauskaa”, Pimeyden prinssi täräyttää Philadelphia Inquirerille legendaarisen heavy metal -pioneerin paluusta puhuessaan. ”Vietin Sabbathissa yhdeksän tai kymmenen vuotta, mutta olin ollut poissa kolmekymmentä. Heidän kanssaan olen vain laulaja. Soolona saan tehdä mitä haluan. Sain heiltä huonoja viboja Ozzyna olosta. Enpä tiedä, kuka perkele muukaan voisin olla?”

Ohhoh.

Samaisesta haastattelusta löytyy myös toinen huomionarvoinen osuus, jossa Ozzy kommentoi nykyistä yleisöään ja omaa asemaansa kansan viihdyttäjänä.

”Minusta on tullut vanhempi, mutta yleisöni näyttäisi pysyneen ennallaan”, mies toteaa. ”Näen isiä, poikia ja pojanpoikia. Sain muutama päivä sitten kiitoskortin seitsemänkymppiseltä naiselta, joka kirjoitti, että ’Et ehkä usko minua, mutta rakastan käydä konserteissasi poikani kanssa.’ Se tuntuu oudolta. Olen korvannut Bing Crosbyn ja kumppanit.”