Ozzy Osbournen Amerikan-kiertue peruttu – Laulaja pääsee hoitamaan vakavia terveysongelmiaan vasta myöhään keväällä

Ozzy Osbourne
AOP

Osbourne pelaa varman päälle ja peruu kesän keikkansa kokonaan.

Ozzy Osbourne on viimeiset pari vuotta kärsinyt vakavista terveysongelmista, joiden vuoksi tämä on joutunut perumaan kiertueita niin Amerikassa kuin Euroopassa moneen otteeseen. Uuden sooloalbuminsa tulevana perjantaina (21.2.) julkaisevan laulajan oli tarkoitus lähteä Pohjois-Amerikan-kiertueelle toukokuussa, mutta nyt koko kesän kiertue on peruttu. Syynä ovat keväällä tehtävät hoitotoimenpiteet, joista Osbourne ei välttämättä ehdi toipua kiertueeseen mennessä.

”Pääsen Sveitsiin saamaan hoitoa vasta huhtikuussa ja hoidot kestävät kuudesta kahdeksaan viikkoa. En halua aloittaa kiertuetta ja joutua perumaan keikkoja viime hetkillä – se ei ole faneille reilua. Annan liput ostaneille mieluummin rahat takaisin nyt heti ja kun sitten lopulta jossain vaiheessa pääsen tien päälle, he pääsevät ensimmäisten joukossa hankkimaan pilettejä näille uusille päivämäärille”, Osbourne toteaa tiedotteessaan.

Näillä näkymin loppuvuoden Euroopan-kiertue kuitenkin toteutuu suunnitelmien mukaisesti eli Ozzy Osbourne nähdään Helsingin Hartwall-areenalla 7. joulukuuta. Kaikki peukut pystyyn, että näin tosiaan on.

OZZY’s 2020 North American “NO MORE TOURS 2” has unfortunately been cancelled to allow OSBOURNE to continue to recover…

Posted by Ozzy Osbourne on Monday, February 17, 2020