Ozzy Osbournen kiertueen peruuttaneesta loukkaantumisesta lisätietoja: lattialla lojunut kenkä osoittautui kohtalokkaaksi

27.4.2019 22:27

Kuten kaikki ovat jo varmasti huomanneet, vuosi 2019 ei ole sujunut Ozzy Osbournen osalta terveydellisessä mielessä erityisen suotuisissa merkeissä. Mies on sairastanut paitsi pahan influenssan myös kärsinyt sekä keuhkoputken tulehduksesta että keuhkokuumeesta, joka yltyi niinkin pahaksi, että Pimeyden prinssi joutui turvautumaan sairaalahoitoon sen selättääkseen.

Viimeisin käänne Ozzyn sairastelu-/loukkantumissaagassa koettiin maalis-huhtikuun vaihteessa, kun mies kaatui kotonaan sillä seurauksella, että vuoden 2003 mönkijäonnettomuudessa kärsityt vammat palasivat piinaamaan laulajaa uudemman kerran. Rytäkän johdosta kaikki No More Tours 2 -kiertueen tälle vuodelle suunnitellut keikat jouduttiin lopulta siirtämään vuodella eteenpäin.

Nyt Ozzyn poika Jack on tarkentanut onnettomuuden syitä Jim Nortonin ja Sam Robertsin haastattelussa. ”Hän kompastui kenkään palatessaan vessareissulta sänkyyn”, mies kertoo juontajakaksikolle, mutta vakuuttaa miltei samaan hengenvetoon isänsä voinnin olevan jo selvästi parempaan päin. Erittäin hyvä niin.

Voit katsoa Jackin haastattelupätkän tuosta ylempää.

Lisää luettavaa