Ozzy-päivitys: Jack Osbourne kommentoi isänsä tilannetta, Tony Iommi lähettää ystävälleen terveisiä

8.2.2019 10:14

Kuten Soundissakin on uutisoitu, Ozzy Osbourne sairastui alkuvuodesta sen verran pahasti, että koko miehen Euroopan-kiertue jouduttiin siirtämään ja mies vietiin lopulta sairaalahoitoon. Tämä kaikki alkaa pikkuhiljaa herättää huolta: Ozzy on ollut viime kuukausina toistuvasti toipilaana, eikä se ole ikinä mikään olankohautuksella ohitettava asia, jos 70-vuotias ikäihminen otetaan sairaalahoitoon. Kun nyt ei sattuisi mitään pahempaa.

Ozzyn poika Jack onneksi kertoo isänsä voivan jo ”paljon paremmin”. Jack kommentoi aihettta Instagram-päivityksessään ja kiittelee samalla yleisöä kannustusviesteistä. Toivottavasti seuraavaksi saadaan kuulla uutisia, että Sabbath-ikoni on päässyt jo kotiin lasaretista.

Tony Iommikin taitaa ajatella samalla tavalla. Iommi lähettää vanhalle bänditoverilleen terveisiä Twitterissä: ”Toivon Ozzy Osbournelle pikaista paranemista ja olen varma, että häntä harmitti vietävästi, kun osa hänen kiertueestaan jouduttiin perumaan. Olen varma, että hän palaa lavalle heti, kun suinkin kykenee. Parane pian, ystäväni”, Iommi kirjoittaa. Katso alkuperäinen viesti alapuolelta:

Lisää luettavaa