Ozzy tietää, mitä haluaa – Sabbath-solisti on evästänyt etukäteen Rockfestiä 29-sivuisella vaatimuslistalla

Pimeyden prinssi saapuu, oletko valmis? Ainakin Rockfestin olisi parempi olla, sillä keskiviikkona Hyvinkäällä konsertoiva Ozzy Osbourne on evästänyt festivaaliorganisaatiota etukäteen tarkalla vaatimuslistalla. Rockfest kertoo itse aiheesta tiedotteessa.

”Näyttää siltä, että Pimeyden prinssi Ozzy haluaa olla kuin kotonaan kiertueella. Hänen raiderissaan on kaiken kaikkiaan 29 sivua erilaisia suurempia ja pienempiä vaatimuksia”, Rockfestin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kirjoittaa.

Pelkästään Osbournen yhtyeen pukuhuonetarjoiluissa on mainittu 112 erilaista tavaraa brittiläisestä teestä leivänpaahtimeen ja hummuksesta erilaisiin mehuihin.
Osbourne itse haluaa nauttia takahuonetarjoilunsa posliiniastioista. Lisäksi ruoan on oltava orgaanista (=luomua?) eikä siinä saa olla makeutusaineita.

Osbournen yhtyettä ja lavatekniikkaa varten tarvitaan kaikkiaan kymmenen rekkaa ja muuta ajoneuvoa. Black Sabbathista eläköitynyt ja soolouraansakin maailmankiertueiden osalta lopetteleva Ozzy tuo mkanaan yli 300 valo- ja äänielementtiä.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä 6.-9.6. Soundi on tapahtuman yhteistyökumppani.