Paavoharjun tuotanto pakataan kahteen massiiviseen boksiin – Uusi Enkelit-video katsottavissa

Kokoelmasarjan ensimmäistä osaa juhlitaan Ääniwallissa.
31.1.2019 13:57

Svart Records julkaisee indielegenda Paavoharjun tuotannon kahtena massiivisena boksina. Lauri Ainalan musiikillisten kokeilujen ympärille koostuneen savonlinnalaiskollektiivin kokoelmateoksen ensimmäinen osa julkaistaan 15. helmikuuta ja se kattaa Yhä hämärää -debyyttialbumin (2005) sekä kaikki sen aikaiset muut äänitykset vuosilta 2005-2006, ep:t, singlet, kokoelmille luovutetut kappaleet sekä 13 ennen julkaisematonta kappaletta vuosilta 2000-2007.

Svartin Youtube-kanavalla on nyt katsottavissa ja kuunneltavissa näistä ennen julkaisemattomien siivujen joukosta poimittu Ainalan ja Jenni Koivistoisen kauan kateissa ollut kappale Enkelit. Kappaleen videon on ohjannut Emma Ainala.

Syvyys – The Complete Fonal Years part 1 -boksin julkaisua juhlistetaan Helsingin Ääniwallissa 16. maaliskuuta, jolloin kollektiivin livekokoonpano esittää kahteen ensimmäiseen albumiin painottuvan setin. Tilaisuudessa saa lisäksi ensi-iltansa Lauri Ainalan dokumenttielokuva Savonlinnan palvojat. Tapahtumassa esitetään myös Ainalan, Ville Kettusen ja Jarmo Loikkasen ohjaama dokumentti Tattarisuon sauna- ja olutseura vuodelta 2017. Tapahtuman ennakkoliput tulevat Tiketissä myyntiin 4. helmikuuta kello 9.

Lisää luettavaa