Pain Confessorille uusi koti, AHOLA saapuu 25.4.

Melodinen deathmetal-yhtye Pain Confessor uppoutuu kesällä studioon. Spinefarm Records julkaisee hämeenlinnalaisten neljännen studioalbuminsa vuoden lopulla.

Kymmenen toimintavuotta vyölleen kerännyt orkesteri on julkaissut aikaisemmin seuraavat albumit: Turmoil (2004), Fearrage (2006) ja Purgatory Of The Second Sun (2007).

– Missä mennään tulevalla täyspitkällä? Aika synkillä vesillä soudellaan. Uudistuneen kokoonpanon fiilis on osastoa "tukka pois ja linnaan" ja materiaali raskaampaa kuin murhamiehen taakka. Onko tuleva albumi parempi kuin Turmoil? Ei, vaan se on aivan eri levy ja seisoo omillaan täysin uudella maaperällä. Miehistön tuoreemmat lusijat ovat tuoneet mukanaan uusia metkuja, joilla poraudutaan ihmismieleen tuoreen rivakalla otteella, Pain Confessor ilmoittaa.

Teräsbetonin keulalta oman AHOLA-yhtyeensä pyörittäjäksi ryhtyneen Jarkko Aholan Stoneface-debyytti ilmestyy puolestaan 25. huhtikuuta. Hurricane-kappale löytyy täältä.

Englanniksi asiansa esittävän "rock-heavy -combon" kokoonpanossa vaikuttavat myös Antti Karhumaa, Antti Mäkelä ja Jari Laitinen.

– Tarkoituksena on tuoda musiikki takaisin valokeilaan ja unohtaa liiankin usein huomion keskipisteeksi nousevat ulkomusiikilliset seikat. Palautetaan arvostus sinne minne se kuuluu eli itse musiikkiin. Ajatonta rockia lienee oikea ilmaisu AHOLAsta, orkesterin solisti sanoo.

AHOLA esiintyy seuraavasti:

04.05. Helsinki, Tavastia. Levynjulkkarikeikka!
05.05. Salo, Keikkamesta
16.05. Joutseno, Penny Night