Pako vankilasta ja suunta kohti Wackenia – Hevi reissu -komedia saa pian vielä hevimpää jatkoa

7.5.2024 14:27

Vuonna 2018 ensi-iltansa saanut Hevi reissu -elokuva saa pian jatkoa. Hevimpi reissu nähdään elokuvateattereissa 11. lokakuuta alkaen, ja tiedotteen perusteella tiedossa on takuuvarmaa sekoilua.

Jatko-osan alussa Impaled Rektum -yhtyeen jäsenet istuvat tuomiotaan norjalaisessa vankilassa. Tyypit saavat tietoonsa, että kitaristi Lotvosen koti ja perheen teurastamo ovat jäämässä vasaran alle. Tilanteen pelastaakseen herrat päättävät paeta vankilasta ja matkata Pohjois-Euroopan halki soittaakseen maineikkaassa Wacken Open Airissa. Matkalla kohti Wackenia pojat tapaavat idolinsa, ikääntyvän metallibändin, joutuvat pirullisen levy-yhtiöpomon kynsiin ja pakenevat kostonhimoista vanginvartijaa.

Elokuvan ohjaavan ykkösosasta tutut Jukka Vidgren ja Juuso Laatio. Kaksikko on myös käsikirjoittanut elokuvan. Pääosissa eli Impaled Rektum -bändinä nähdään Johannes Holopainen, Max Ovaska, Chike Ohanwe ja Samuli Jaskio.

”Tuntuu helvetin hyvältä jatkaa seikkailuja Impaled Rektumin Turo Moilasena. Bändin jäsenet ovat istuneet norjalaisessa vankilassa, ja sinä aikana olen odottanut matkan jatkumista rakkaan roolin ja työryhmän kanssa. Nyt ystävien eeppinen tarina jatkuu ja metalli soi nopeammin, kovemmin ja lujemmin”, Johannes Holopainen kertoo tiedotteessa.

Elokuvaa kuvatiin Saksassa Wacken Open Air -metallifestivaaleilla viime heinä–elokuun vaihteessa. Tuolloin Wackenin järjestäjä joutui kieltämään ihmisiä saapumasta festivaalialueelle Saksan rankkasateiden takia. Vaikeuksista huolimatta elokuvan kohtaukset saatiin kuvattua festariolosuhteissa.

Lisää luettavaa