Paljastiko Van Halen -basistin uuden superkokoonpanon laulaja juuri itsensä? Tuore somepäivitys viittaisi ainakin vahvasti tähän

26.3.2023 19:28

Van Halenin basistina tunnettu Michael Anthony paljasti hiljattain virittelevänsä superkokoonpanoa Bon Jovi -kitaristi Phil X:n ja Aerosmith-liverumpali John Douglasin kanssa. Sammy Hagarin kipparoimassa The Circlessä vaikuttava Anthony puhui hankkeestaan SiriusXM:n Trunk Nation With Eddie Trunk -ohjelman haastattelussa.

”Meillä on myös laulaja. En halua mainita nimiä, mutta hän on todella, todella cool. Äänittelemme parhaillaan juttuja ihan vaan huvin vuoksi. Sen enempää en voi kertoa”, Anthony totesi tuolloin.

Nyt muun muassa Journeystä, Yngwie Malmsteenin yhtyeestä ja Sons of Apollosta tuttu Jeff Scott Soto on jakanut uutisen sosiaalisessa mediassa ja kirjoittanut sen yhteyteen kryptisesti: ”Hmmm… ummm… ei kommentteja.”

Erään käyttäjän kysyttyä mieheltä suoraan ”kuka on laulaja?”, Soto vastasi: ”Lue rivien välistä, kaveri.”

Jäämme vielä odottelemaan uuden laulajan virallista vahvistusta, mutta kyllähän Soton kommentit näyttäytyisivät hieman erikoisessa valossa mikäli pesti ei todellisuudessa ole hänen.

Lisää luettavaa