”Paskojen mielipiteiden negatiivinen tulva on vitun kuvottavaa ja valitettavaa” – Metallibändin basisti tulistui kollegojaan kritisoivista nettikommentaattoreista

Five Finger Death Punch -basisti puolustaa Parkway Drivea kynsin ja hampain.
14.5.2018 10:26

Australialainen metalcore-yhtye, Helsingin Tuska-festivaalien yhdeksi esiintyjäksi tänä kesänä kiinnitetty Parkway Drive julkaisi 4. toukokuuta uuden albuminsa Reverence, joka on otettu fanien keskuudessa vastaan ristiriitaisissa tunnelmissa. Moni ei ole pitänyt siitä, mihin suuntaan yhtye on soundiaan kehittänyt ja tuonut mielipiteensä myös julki, osa vieläpä varsin kärkkäästi.

Nyt hieman puskista bändin puolustajaksi ja tukijaksi rientää amerikkalaisen Five Finger Death Punchin basisti, Reverencestä kovasti pitänyt Chris Kael. Kael julkaisi Instagram-tilillään pitkän ja tulikivenkatkuisen tekstin, jossa tämä hyökkää paitsi Parkway Driven haukkuja myös yleisesti ottaen netissä mielipiteitään laukovia ja lokaa toisten niskaan nakkaavien kommentaattoreiden suuntaan.

”Paskojen mielipiteiden negatiivinen tulva on vitun kuvottavaa ja valitettavaa. Selvästikään näiden näppiskriitikkojen äidit eivät ole opettaneet heille, että ’Jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, älä sano mitään’. Eikä tämä negatiivisuus koske pelkästään Parkway Driven kommenttiosiota, sitä on kaikkialla. Ihmiset kirjoittavat mieluummin negatiivisia arvioita kuin käyttävät aikaansa tuodakseen positiivisia kokemuksiaan julki. On sydäntäsärkevää, miten niin tärkeä työkalu kuin internet tuo ihmisten pahimmat puolet esiin”, Kael paheksuu.

”Rohkaisenkin kaikkia niitä, jotka surfaavat netissä: käyttäkää edes puolet siitä ajasta ja vaivasta jota näette jauhaessanne paskaa turvassa näppäimistön takana siihen, että olette vaihtelun vuoksi positiivisia ja annatte tukea. Vibat ovat vitun tärkeitä ja maailma hyötyisi suuresti, jos vaihtelun vuoksi keskityttäisiin positiivisiin asioihin.”

https://instagram.com/p/BiZ8_ddndJ6/?utm_source=ig_embed

Lisää luettavaa