Paul McCartney ja Eagles kunnioittivat edesmennyttä Jimmy Buffettia todellisella klassikolla – katso tästä

13.4.2024 15:33

Viime syyskuussa menehtynyttä Jimmy Buffettia kunnioitettiin Hollywood Bowlissa järjestetyssä muistokonsertissa torstai-iltana.

Illan aikana lavalle nousi melkoisen nimekästä väkeä, mainittakoon esimerkkeinä nyt vaikka Dave Grohl, Zac Brown, Brandi Carlile, Kenny Chesney, John Bon Jovi, Sheryl Crow sekä Buffettin taustayhtye Coral Reefer Band.

Illan kohokohta oli Paul McCartneyn laulama ja Eaglesin säestämä Let It Be.

”Minulla oli suuri ilo tuntea Jimmy, ja kuten kaikki illan esiintyjät ovat todenneet, hän oli äärimmäisen hieno mies”, McCartney kertoi yleisölle. ”Hän oli antelias, hauska, ja ehti tehdä elämänsä aikana jotakuinkin kaikkea mahdollista. Olin hänen kanssaan lomareissulla, mutta unohdin ottaa kitarani mukaan. Hän viritti sitten oman kitaransa vasuriksi. Ja kun näin hänet seuraavan kerran, hän oli teettänyt minulle oman vasenkätisen kitaran.”

Muihin esityksiin lukeutuivat Grohlin yhdessä Zac Brownin ja Coral Reefer Bandin kanssa esittämä Van Morrison -laina Brown Eyed Girl. Sheryl Crow puolestaan esitti Coral Reefer Bandin säestämänä Finsin. Konsertti huipentui useiden tähtivieraiden Margaritaville-yhteislauluun.

Lisää luettavaa