Paul McCartney ylistää Beyoncéa ja tämän tuoretta Beatles-versiointia – ”Suosittelen kaikkia kuuntelemaan”

5.4.2024 12:15

Beyoncé julkaisi viime viikolla uuden Cowboy Carter -pitkäsoiton, joka on kunnianosoitus kantrimusiikille. Levyltä löytyy niin Beyoncén omia kappaleita kuin myös tulkintoja vanhoista klassikoista kuten Dolly Partonin Jolenesta ja The Beatlesin Blackbirdistä. Näistä jälkimmäinen saa nyt kiitosta itseltään Paul McCartneylta, joka hehkutti Beyoncén versiota Instagram-sivuillaan.

”Mielestäni hän teki loistavaa työtä ja vahvisti sen viestiä kansalaisoikeuksista, jotka inspiroivat minua alun alkaen biisiä kirjoittaessani. Beyoncén versio on upea ja suosittelen kaikkia kuuntelemaan, mikäli ette vielä ole. Tulette rakastamaan sitä!” McCartney ylistää.

”Puhuin hänen kanssaan FaceTimessa ja hän kiitti minua kappaleen kirjoittamisesta ja siitä, että annoin hänelle luvan sen tulkitsemiseen. Sanoin, että ilo on täysin minun puolellani ja että hän teki loistavaa työtä. Kun näin 1960-luvun alussa televisiosta, miten mustia tyttöjä käännytettiin pois koulusta, pidin sitä todella järkyttävänä. En voi uskoa, että vielä tänäkin päivänä jossain edelleen tapahtuu tuota samaa. Olen ylpeä, jos kappaleeni ja Beyoncén hieno versio voivat edes jotenkin auttaa ja helpottaa asioita.”

Alta voit kuunnella sekä Beatlesin alkuperäisen että Beyoncén uuden version.

Lisää luettavaa