Paula Vesala karnevaalitunnelmissa uudella videollaan – Uu mama syntyi ikäsyrjintää vastaan, mutta riemulla

Kappale on omistettu tyypeille, jotka haistattavat pitkät kypsähtäneille kommentaattoreille.
18.2.2022 09:15

Paula Vesala on tänään julkaissut uuden, tuottaja Jurekin kanssa yhteistyössä tehdyn Uu mama -singlen. Kappaleen kylkeen on kuvattu myös Miikka Lommin ohjaama aurinkoinen video, jonka voit katsoa tuosta ylempää.

Uu mama syntyi ikäsyrjintää vastaan, mutta riemulla. Keski-iän ylittäneitä naisia arvostellaan ulkonäön, pukeutumisen ja tekemisien takia ihan koko ajan. Näin yritetään kontrolloida ja kaventaa naisten tilaa olla, työskennellä, näkyä ja elää. Uu mama syntyi rakkaudesta kaikenlaisiin tyyppeihin, jotka haistattavat pitkät kypsähtäneille kommentaattoreille, ja elävät omaa elämäänsä juuri niin täyteläisesti kuin itse haluavat”, artisti kommentoi.

”Olen musiikkivideosukupolven kasvatti – Music Television mullisti elämäni yläasteikäisenä. Tätä biisiä tehdessä tajusin että kaikki ne musavideot joita olen nähnyt – missään en muista myönteisessä pääosassa, tai missään muussakaan myönteisessä osassa olleen keski-ikäisiä tai sitä vanhempia naisia. Ikäraja tämän videon esiintyjähaussa oli +30-vuotta!”

 

Lisää luettavaa