Pauli Hanhiniemi ja Juha Torvinen ilmaantuivat Annika Saarikon Facebook-sivulle kommentoimaan hieman asioita

12.5.2021 09:01

Kulttuuriministeri Annika Saarikko on ollut viime aikoina hienoisessa myllytyksessä, kun musiikkiväki on alkanut yhä äänekkäämmin penätä alan tarpeiden huomioon ottamista. Hiljattain käyty keskustelu turvetuottajien hädästä näyttää olleen kulttuuriväelle viimeinen pisara, kun tapahtumatuottajien ja musiikkialan tuska ei tuntunut kirvoittavan ministeritasolla koko pitkän talven aikana samanlaista huolta ja murhetta kuin turvetuottajien murheet kehysriihen aikoihin. Sosiaalisessa mediassa onkin riittänyt viime viikkoina kelpo määrät turvevitsejä.

Eilen nähtiin Saarikon Facebook-sivulla huvittava tapaus, kun kulttuuriministeri päivitti kuulumisiaan tien päältä. Kuntavaaleihin valmistautuva ministeri vieraili Porissa ja Raumalla, ja tekemistä riitti.

”Eilinen oli mukava vierailupäivä naapuri-Satakunnassa Porissa ja Raumalla. Mainio edustajakollegani Eeva Kalli oli loihtinut päivään upean ohjelman. Tapasimme maakuntaliittoa, alueella toimivien korkeakoulujen edustajia ja vierailimme mielenkiintoisissa kulttuurikohteissa”, Saarikko kirjoittaa päivityksessään.

Kuinka ollakaan, kommentteihin riensi muutama suht nimekäs suomirock-muusikko muistuttamaan, että kulttuuriministerillä olisi vielä omalla tontillaan tekemistä.

”Annika. Viitsisitkö maakuntaposeerauksen lomassa loihtia kompensaatiota kieltojen takia työnsä ja elantonsa menettäneille”, Kolmas Nainen -laulaja Pauli Hanhiniemi tokaisi.

”Annika on kiertueella. Semmoisella minäkin tahtoisin olla”, Eppu Normaalin Juha Torvinen komppasi.

Saarikko ei viesteihin ole toistaiseksi vastannut. Eiköhän viesti kuitenkin kulkeutunut perille asti.

Lisää luettavaa