Pearl Jamin esiasteen koko levytetty tuotanto kootaan yhteen albumipakettiin

80-luvun lopulla vaikuttaneen Mother Love Bonen elinkaari oli lyhyt, mutta sitäkin vaikutusvaltaisempi. Grungepioneerin matka katkesi laulaja Andrew Woodin kuoltua heroiinin yliannostukseen vain pari kuukautta ennen debyyttialbumin julkaisua. Yhtye oli sitä ennen julkaissut vasta yhden ep-levyn.

Woodin kuoltua Mother Love Bonen jäljelle jääneet jäsenet levyttivät Soundgardenin Chris Cornellin kanssa Temple Of The Dog -nimellä tribuuttilevyn edesmenneelle Woodille. Myöhemmin Mother Love Bonessa soittaneet Jeff Ament ja Stone Gossard perustivat Pearl Jamin Eddie Vedderin kanssa.

Mother Love Bonen koko levytetty tuotanto julkaistaan neljän levyn paketissa uudelleenmasteroituna versioina 4. marraskuuta. On Earth As It Is -boksi sisältää Shine-ep:n ja Apple-pitkäsoiton lisäksi demoja, vaihtoehtoisia versioita, livetaltiointeja ja aiemmin julkaisemattomia kappaleita. Paketin neljäs levy on dvd, joka sisältää yhtyeen julkaiseman 35-minuuttisen The Love Bone Earth Affair -videon, joka on paketin julkaisun myötä ensimmäistä kertaa saatavilla dvd-formaatissa. Videon kylkiäisinä löytyy musiikkivideoita ja keikkataltiointeja.

Lisätietoja ja levyjen tarkat kappalelistat löydät täältä.