Perjantaibiisi: Milla Rumi – Ilot, halut ja valheet

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan perjantaisin esille yksi ajankohtainen, pääsääntöisesti kotimainen kappale. Tänään nostetaan esiin neljännen singlensä julkaissut ja debyyttilevyään valmisteleva Milla Rumi.

Kotkalaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Milla Rumi julkaisi neljännen singlensä tänään. Ilot, halut ja valheet on edellisistä singleistä poikkeavasti pohdiskelevampaa ja herkempää materiaalia. Laulajan esikoisalbumi julkaistaan 3. lokakuuta.

− Biisi syntyi, kun luin erään kirjan ja tavallaan oksensin sen laulumuodossa ulos sisältäni. Ilot, halut ja valheet on ollut mulle henkilökohtaisesti selkeä taitekohta laulunkirjoittamisessa. Sen tehtyäni tajusin, että sanoitus voi olla vähäsanaisenakin kiinnostava. Ja se on mun lempibiisi koko levyltä, Rumi hehkuttaa.

Kappaleeseen on kuvattu musiikkivideo, jolla nähdään myös laulaja-lauluntekijän musiikkiin täysin hullaantunut ja videon puvustanut muotisuunnittelija Antti Asplund. Video kuvattiin spontaanisti heinäkuisena kesäyönä Helsingin Kumpulassa.

Milla Rumi keikalla syksyn aikana:

23.9. Mbar, Helsinki

17.10. TTT-klubi / Lost in Music, Tampere

18.10. Bar Loose, Helsinki


22.11. Korjaamo, Helsinki


12.12. TBA

Perjantaibiisi:

Milla Rumi − Ilot, halut ja valheet