Perjantaibiisi: Pöllöt – Tapetaan aikaa

19.9.2014 08:48

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan perjantain ja ovella koputtelevan viikonlopun kunniaksi esille yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tällä kertaa nostetaan framille debyyttilevynsä taannoin julkaisseen Pöllöt-yhtyeen uusi single Tapetaan aikaa Soundin netissä ensiesityksensä saavan musiikkivideon kera.

Syksyllä 2012 perustettu Pöllöt on turkulainen, turkulais-helsinkiläinen ja suomalainen rockyhtye. Bändin jäsenet Jaakko Tolvi, Janne Kauppinen, Markus Jalonen, Ville Hopponen ja Jukka Herva ovat vaikuttaneet muun muassa Cats On Fire-, The New Tigers-, Lau Nau-, Kiila-, Jarse-, Barry Andrewsin Disko-, Goodnight Monsters- ja Kauppilan puutarha -yhtyeissä.

Pöllöt-albumi miellytti Soundin Pekka Lainetta kovasti.

− Saattoi olla totta, että Francis oli sisaruksista viimeinen eloonjäänyt. Palattuaan pohjoisesta Pauli oli silti lannistunut. Entä jos Laura olikin oikeassa? Sitten olisi jäljellä vain pari kuukautta, kunnes tietoisuus palaisi hänen mieleensä, yhtye taustoittaa Tapetaan aikaa -kappaletta.

− Löytäessään salaperäisen viestin lehdestä Paulin toivo heräsi viimeisen kerran. Ilmoitus oli ensilukemalla varsin selkeä, mutta tarkemmin katsottuna hämmentävän epäjohdonmukainen. Siinä oli jotain tuttua, joka sai hänet lähtemään, tosin ei hänellä ollut enää vaihtoehtojakaan.

Tapetaan aikaa -musiikkivideolla esiintyy Helsingin Semifinalissa tänään illalla esiintyvän yhtyeen itsensä lisäksi Pauli Laasonen. Videon on ohjannut Appu Jasu ja apulaisohjaajana toimi Timo Marila.

Perjantaibiisi: Pöllöt − Tapetaan aikaa

(Kuva: Timo Marila)


Pöllöt keikoilla lähitulevaisuudessa:

19.9. Semifinal, Helsinki

1.11. Bar Kuka, Turku

14.11. Ilokivi, Jyväskylä

Lisää luettavaa