Pete Burns on kuollut – laulaja esitti 1980-luvulla pophitin, jota kukaan ei ole tänä päivänäkään välttynyt kuulemasta

Kuvakaappaus videosta.

Seuraavaksi surullisia uutisia 1980-luvun popmusiikin ystäville. Brittiläisen Dead or Alive -yhtyeen laulaja Peter Jozzeppi ”Pete” Burns menehtyi eilen 23. lokakuuta 57-vuotiaana. Asiasta kertoivat Burnsin perhe ja manageri yhteisessä tiedotteessaan Twitterissä.

”Mitä suurimmalla surulla ilmoitamme, että rakkaamme Pete Burns menehtyi yllättäen eilen sydänkohtaukseen. Hänen perheensä ja ystävänsä ovat shokissa äkillisen menetyksen johdosta”, tiedotteessa sanotaan.

”Hän oli todellinen visionääri, kaunis ja lahjakas sielu, jota jäädään kaipaamaan. Emme löydä enempää sanoja, tiedotamme lisää kunhan saamme hetken käsitellä tätä valtavaa menetystä.”

Dead or Alive oli uransa huipulla vuonna 1985, jolloin yhtyeen single You Spin Me Round (Like A Record) nousi listaykkäseksi muun muassa Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Sveitsissä ja Kanadassa. Yhdysvalloissa kappale kapusi sijalle 11. Jos biisin nimi ei vielä soita kelloja, pistäpä alta video päälle, niin varmasti alkaa soida.

Dead or Aliven muita tunnettuja kappaleita olivat muun muassa Lover Come Back to Me, In Too Deep ja Something in My House.