Pink Floyd -tribuuttiduo viis veisasi kokoontumiskiellosta, poliisi puuttui peliin – ”Kaikilla on vastuu ottaa tämä pandemia vakavasti”

Wright, Gilmour, Waters, Mason

New Jerseyn poliisi joutui hajottamaan noin 30 katsojaa keränneen konsertin ja harkitsee syytteiden nostamista.

New Jerseyssä sijaitsevan Rumsonin poliisi kertoi viikonloppuna sosiaalisen median kanavissaan erikoisesta tapauksesta, jossa se joutui hajottamaan Pink Floyd -tribuuttiduon ex tempore pihallaan järjestämän konsertin. Akustisin kitaroin esiintyneen kaksikon keikkaa oli saapunut poliisin tiedotteen mukaan seuraamaan noin 30 henkeä, mikä rikkoo New Jerseyssä koronaviruksen vuoksi voimassa olevaa kokoontumiskieltoa.

”Kun seurueelle kerrottiin, että heidän täytyy lopettaa tämä ’koronajuhla’, nämä 40-50 -vuotiaat aikuiset vastasivat käskyyn muun muassa ’Poliisit vittuun’ ja ’Tervetuloa natsi-Saksaan’ -huudoin. Kaiken kaaoksen keskellä bändi jatkoi edelleen soittamista, kunnes heitä pyydettiin lopettamaan keikka kesken vuoden 1975 Wish You Were Here -klassikon”, poliisilaitoksen Facebook-sivuilla kerrotaan tapahtuneesta.

”Rumsonin poliisilaitos ei todellakaan halua pilata kenenkään hauskanpitoa, mutta siitä huolimatta meillä kaikilla on vastuu ottaa tämä pandemia vakavasti ja noudattaa sosiaalista eristäytymistä koskevia sääntöjä. Meidän täytyy myös toimia roolimalleina lapsillemme ja olla toisiamme kohtaan ystävällisiä ja ymmärtäväisiä näinä aikoina.”

Poliisilaitos myös kertoo vielä harkitsevansa, nostetaanko tästä tapauksesta syytteitä. New Jersey 101.5:n mukaan poikkeustilanteessa annettujen ohjeiden rikkomisesta voi saada maksimissaan kuusi kuukautta vankeutta ja tuhannen dollarin sakot.

”Toivottavasti tämä tapaus toimii esimerkkinä kaikille. Jatkossa meillä on nollatoleranssi vastaaviin ’koronajuhliin’ ja jokaista mukanaolijaa vastaan nostetaan syyte häiriökäyttäytymisestä. Olemme kaikki samassa veneessä ja meidän täytyy kyetä tekemään viisaampia päätöksiä.”

Update: On behalf of Chief Scott Paterson, the Rumson Police Department has received some inquiries regarding the…

Posted by Borough of Rumson Police Department on Saturday, April 4, 2020