Poikarakkaus päivitettynä vuoteen 2015! Suomalainen marginaalimusiikin superkokoonpano on syntynyt

Tähtiportti-kokoonpano on melkoinen kotimaisen vaihtoehtomusiikin osaajien yhteenliittymä. Yhtyeessä vaikuttavat Albert Witchfinder (Reverend Bizarre, Opium Warlords), Vilunki 3000 (Op:l Bastards, Larry & The Lefthanded), Stiletti-Ana (Jesse) ja Randy Barracuda (Imatran Voima).

Jo nimilistasta voi päätellä, että aivan tavallisinta kamaa ei ole luvassa. Ja totta tosiaan: ensimmäisenä näytteenään Tähtiportti päästää maailmalle omanlaisensa version filosofi Esa Saarisen kulttiklassikosta Poikarakkaus. Miikka Lommin ohjaama video on nyt ensiesityksessä Soundin netissä, tuossa ihan pikkuisen alempana.

Suosittelemme katsomaan ja kuuntelemaan kaikki aistit avoinna. Sen jälkeen kannattaa painaa play-nappia vielä uudemman kerran, ihan vain varmuuden vuoksi. Tähtiportin musiikkia voisi kuvailla vaikkapa shamanistiseksi teknoksi.

Kappale tulee löytymään myös Tähtiportin debyyttilevyltä, joka ilmestyy 27.2. Svart Recordsin toimesta cd:nä, diginä ja vinyylinä. Biisilista on muiltakin osin lupaavan oloinen.

Tähtiportti: Tähtiportti

1. Kruunujen kruunu – Karjaportti / Himon portti
2. Tähtiportti I
3. Tähtiportti II
4. Poikarakkaus
5. Olen oikeassa! Lihaportti / Jouluportti / Tiedon portti
6. Tähtiportti III: Ikuinen talvi
7. Tähtiportti IV: Luciferin pylväs8. Viimeinen tähtiportti

Tähtiportti: Poikarakkaus

Vertailun vuoksi ja muistin virkistykseksi: alkuperäinen Esa Saarisen Poikarakkaus kuulostaa sekin näin mahtavalta.