Pori Jazz: Kelis ja muita uusia nimiä sekä yksi peruutus

8.4.2014 11:27

Milkshake-, Caught Out Here– ja Trick Me -hiteistä tunnettu Kelis saapuu tähdittämään Pori Jazzin ohjelmistoa lauantaina 19. heinäkuuta. Kelis nousi musiikkimaailman tietoisuuteen debyyttilevyllään Kaleidoscope vuonna 1999. Huhtikuussa laulaja julkaisee kuudennen pitkäsoittonsa Food.

Malilaislaulaja Fatoumata Diawara, kuubalaispianisti Roberto Fonseca ja artistien luottomuusikoista koostuva yhtye tekevät kesällä yhteiskiertueen, joka saapuu Poriin myös lauantaina 19. heinäkuuta. Samana päivänä Satakunnassa esiintyy myös nykyjazzin tunnetuimpiin nimiin lukeutuva yhdysvaltalainen jazzbasisti Christian McBride.

Saman lauantain ohjelmaan on lisätty myös debyyttialbuminsa viime vuonna julkaissut, r&b:tä, soulia ja nykypäivän elektronista musiikkia yhdistelevä AlunaGeorge sekä ensimmäistä levyään valmisteleva Lulu James.

Kotimaisista nimistä lauantain konsertissa nähdään Jukka Eskola Orquesta Bossa sekä Pariisin Kevät.

Pori Jazzin lauantaisen pääkonsertin aiemmin julkistettuja nimiä ovat James Blunt, Patti Smith ja Jamie Cullum. Tapahtumapaikalle, Kirjurinluodon konserttipuistoon nousee tulevana kesänä kolme eri esiintymislavaa.

Jazzfestarin ohjelmistoon aiemmin lisätty The Isley Brothers on perunut koko Euroopan-kiertueensa ja näin ollen myös esiintymisensä Porissa.

Lisätietoa tapahtumasta täällä.

Lisää luettavaa