Porispere valmistautuu kymmenvuotisjuhliinsa: kesän 2021 ohjelmistoa julki

Tehosekoitin.
Tero Ahonen

Kaikkien muiden festivaalien tavoin välivuoden pitänyt Porispere tiedottaa ensi kesän suunnitelmistaan. Festari täyttää tuolloin komeat kymmenen vuotta, ja järjestäjät raottavat nyt hieman juhlavuoden ohjelmistoa.

Tapahtuman pääesiintyjinä nähdään Tehosekoitin, Anthrax ja JVG – eli samat nimet, joiden oli määrä soittaa Porissa jo viime kesänä. Hyvä, että uusinta saatiin järjestymään! Ohjelmistossa on tiedotteen mukaan muutenkin paljon samoja nimiä, jotka buukattin Porispereen jo täksi vuodeksi. Näitä voi palauttaa mieleen esimerkiksi Soundin vanhan uutisen avulla. Kaikkiaan Porissa nähdään ensi vuonna yli 30 artistia.

Festivaali kiittelee yleisöä saamastaan tuesta, kun moni on säilyttänyt viime kesälle ostamansa lipun. Promoottori Harri Vilkuna kommentoi tiedotteessa seuraavasti:

“Samaan aikaan, kun tiedemiehet ovat laboratorioissaan kehittäneet lääkkeitä tähän viheliäiseen epidemiaan, niin me tapahtumajärjestäjät olemme poteroissamme toiveikkaana suunnitelleet tulevia festivaaleja. Kaikesta huolimatta on ollut ilo huomata, että kaipuu tapahtumien pariin on ollut suuri ja uskon, että ensi kesästä tulee poikkeuksellisen upea. Meillä oli jo tulossa historiamme kovin kattaus, ja positiivista on ollut se, että vetovoimaisimmat nimet saatiin varmistettua myös ensi kesään ja lisäksi ollut aikaa tehdä pientä hienosäätöä ja koristella kakkua muutamilla täsmähankinnoilla. Kaasu pohjassa siis mennään kohti kesää, joko ohituskaistalla rennosti luu ulkona tai sitten täysillä päin seinää.“

Porispere järjestetään Kirjurinluodossa 30.7.–1.8.2021. Pääsylippujen ennakkomyynti hoidetaan Lippupisteen kanavissa.