Porisperen huono tuuri jatkuu: punklegendan keikka peruuntui jo toistamiseen

The Exploited (Facebook)

The Exploited -laulajan terveysongelmat jatkuvat.

Tänään käynnistyvä Porispere tiedottaa ikävästä peruuntumisesta. Viime vuoden keikkansa tälle kesälle lykännyt punklegenda The Exploited on joutunut jälleen perumaan tulonsa Porin Kirjurinluotoon. Syy tähän on jo kaksi sydänkohtausta saaneen laulaja Wattie Buchanin terveydentila: Buchan on joutunut sairaalahoitoon rintakipujen vuoksi.

The Exploitedin lauantaisen keikan peruuntuminen aiheuttaa pieniä aikataulumuutoksia: Rättö & Lehtisalo siirtyy Sirkuksesta Energialavalle ja Äpärät puolestaan soittaa heidän tilallaan Sirkuksessa. Seinäjoella 1980-luvulla aktiivisesti toiminut punkyhtye Äpärät oli tulossa Wattien kutsumana muutenkin paikalle, tiedottaa festariorganisaatio.

Mutta hienot kinkerit on Porissa varmasti luvassa ilman valitettavaa peruuntumistakin. Tänään Kirjurinluodossa meuhkaavat muun muassa Mokoma, Michael Monroe, Battle Beast ja Mötley Crüe -ukko Vince Neil, huomenna Von Hertzen Brothers, Olavi Uusivirta, D-A-D ja Venom Inc. ja sunnuntaina Ellinoora ja Cheek. Koko ohjelmiston löydät täältä.