Rage Against The Machinen, Public Enemyn ja Cypress Hillin jäsenistä koottu Prophets Of Rage suunnittelee julkaisevansa uutta musiikkia

10.6.2016 00:00

Prophets Of Rage heitti hiljattain debyyttikeikkansa, jolla kuultiin myös kappale Party’s Over. Tämä on yksi uusista kappaleista, jotka yhtye suunnittelee julkaisevansa piakkoin. Näin kertoi kitaristi Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave) The Wall Street Journalille.

– Täyspitkä albumia ei ole tulossa, mutta… Vaikka tulemme keikoilla toki tutkimaan Rage Against The Machinen, Public Enemyn ja Cypress Hillin mittavaa katalogia, meillä on pari uutta kappaletta, jotka haluamme julkaista ennen kiertuetta, Morello sanoo.

Prophets Of Ragessa soittavat Morellon lisäksi RATM-basisti Tim Commerford ja RATM-rumpali Brad Wilk eli koko yhtye laulaja Zack De La Rochaa lukuunottamatta. Miksi näin?

– Martin Luther King sanoi aikanaan: ’Helvetin kuumin paikka on varattu niille, jotka pysyvät neutraaleina suurten moraalisten konfliktien aikana’. Tällainen konflikti on parhaillaan käynnissä [viittaus Yhdysvaltain presidentinvaaleihin, toim.huom.], joten juuri nyt on oikea aika näille kappaleille. Haluamme sekoittaa pakkaa ja pitää meteliä, käsi ylös jos olet mukana, Morello muotoilee.

– Minä, Timmy C, Brad, Chuck D ja B-Real nostimme kätemme, joten tämä on nyt bändimme. Public Enemyn DJ Lordilla vahvistettuna toki.

– Rakastamme ja kunnioitamme suuresti De La Rochaa, Rage Against The Machinen nerokasta lyyrikkoa, joka työskentelee parhaillaan oman musiikkinsa parissa – joka on varmasti fantastista. Mutta Rage Against The Machinea kuulet nyt Prophets Of Ragen kautta.

Lisää luettavaa