Punkveteraanien superryhmä Fake Names julkaisi uuden ep:n – Mukaan houkuteltiin myös Fugazi-rumpali

Yhtyeen eponyymi pitkäsoitto on saanut jatkoa eponyymistä ep-levystä.
9.8.2021 15:11

Fake Names, jonka kokoonpanossa vaikuttavat Brian Baker (Minor Threat, Dag Nasty, Bad Religion), Michael Hampton (S.O.A., Embrace, One Last Wish), Dennis Lyxzén (Refused, International Noise Conspiracy, INVSN) sekä Johnny Temple (Girls Against Boys, Soulside), on julkaissut uuden omaa nimeään kantavan kolmen biisin ep-levyn. Levyllä on lisäksi mukana vierailevana rumpalina legendaarisen Fugazi-yhtyeen Brendan Canty. Kuuntele levy alta.

”Rakastan ep-formaattia. Monet nuoruuteni suosikkiyhtyeet (kuten Damned, Clash ja Descendents) julkaisi pitkäsoittojen välissä ep-levyjä ja ne olivat minusta aina spesiaalitapauksia. Niitä tuli eri näköisinä ja kokoisina ja sisälsivät biisejä, joita ei ollut missään muualla. Joskus ne antoivat esimakua seuraavan täyspitkän tyylistä ja soundista, joskus ne olivat täydellisiä irtiottoja ja kuulostivat ihan joltain toiselta bändiltä! Joka tapauksessa ne saivat minut tuntemaan, että pääsin lähemmäs bändiä ja antoivat ikkunan siihen, mitä seuraavaksi tulee tai mitä he tekevät, kun kukaan ei katso. Tämä ep on tehty tuossa samassa hengessä”, Brian Baker kommentoi.

Vuonna 2016 perustettu Fake Names on ennen ep-levyä julkaissut muutamia singlelohkaisuja sekä esikoispitkäsoittonsa Fake Names vuonna 2020.

Lisää luettavaa