Punkyhtye haastettiin oikeuteen väitetystä keikkahaaverista, joka johti amputointiin – laulaja kiistää kaiken: ”Vihaksi pistää”

11.6.2019 21:03

Amerikkalainen hardcore punk -yhtye Every Time I Die on haastettu oikeuteen harvinaislaatuisen tapahtumaketjun seurauksena. Yhtyeen keikalla ollut fani väittää nimittäin solisti Keith Buckleyn potkaisseen lavalla olleen monitorin suoraan jalalleen, ja tämän seurauksena fanilta murtunut varvas jouduttiin myöhemmin amputoimaan. Buckley ei kuitenkaan moisia väitteitä niele.

”Yksi hulluimmista jutuista, joita tällä hetkellä on meneillään on se, että eräs nainen väittää meidän potkaisseen monitorin hänen jalalleen, jolloin hänen varpaansa murtui ja se jouduttiin myöhemmin amputoimaan”, mies tilittää Kerrangille. ”Käymme tällä hetkellä asiasta oikeutta.”

”Ensinnäkään sitä ei koskaan tapahtunut”, Buckley jatkaa tuohtuneena. ”Toisekseen, kuinka kauan sitä voi olla vastuussa loukatusta varpaasta? Vaikka juttu olisi pudonnut hänen varpaalleen — jota ei siis todellakaan tapahtunut — ja hän loukkasi sen, mutta hän ei puhdistanut ja pitänyt siitä huolta, ja lopulta se jouduttiin amputoimaan, niin kuinka kauan meidän pitäisi vahtia jonkun varvasta? Minua pistää niin vihaksi kun ajattelenkin koko asiaa.”

”Luulen, että kyseessä oli isovarvas”, mies selventää. ”He yrittivät näyttää meille kuvia, mutta sanoin etten todellakaan ole katsomassa niitä. Sitä ei tapahtunut. En ole asiasta vastuussa. En ole vastuussa siitä vitun varpaasta. Vähän sama asia, kuin jos olisin loukannut käteni seitsemännellä luokalla pesispelissä. Jos käteeni sattuu, en todellakaan soita valmentajalle ja sano, että ’Jäbä hei, auta minua.’ Hän ei ole enää siinä vaiheessa vastuussa koko asiasta.”

Onpahan mielenkiintoista kuulla, kuinka tässä tapauksessa tulee lopulta oikein käymään.

Lisää luettavaa