Pyhät kirsikkapiirakat sentään! Vuoden 1990 pahimmasta korvamadosta vastannut glam-jyrä tulee taas

4.5.2017 21:55

Glam metalin kultakauden mahdollisesti vihatuimman Cherry Pie -renkutuksen syypää Warrant tekee paluun. Tulevan levyn nimikkosingle kantaa nimeä Louder Harder Faster ja soi… no, tietenkin kovempaa, kovempaa ja nopeampaa.

Warrant nousi hetkelliseen kuuluisuuteen glam-aallon viimeisillä voimilla vuonna 1990 julkaistulla Cherry Pie -hitillään ja vaipui unholaan grungen saavuttua vähintään yhtä nopeasti. Bändin tunnetuimman kokoonpanon laulaja Jani Lane lähti kuvioista soolouralle jo 2000-luvun alkupuolella, palasi bändiin hetkellisesti vuoden 2006 tienoilla ja kuoli alkoholimyrkytykseen valitettavan nuoressa 47 vuoden iässä vuonna 2011.

Warrant ei missään vaiheessa ole suoranaisesti hajonnut, mutta vähintäänkin hiljaisesta elosta voidaan puhua, sillä viimeisimmästä Rockaholic-albumista on kulunut jo kuutisen vuotta. Tulevalla Louder Harder Faster -albumilla esiintyvät bändin alkuperäisjäsenet Erik Turner (kitara), Jerry Dixon (basso), Joey Allen (kitara) sekä Steven Sweet (rummut) nykyisenä nokkamiehenään Lynch Mobista tuttu laulaja Robert Mason.

Ja muistin virkistyksenä: miltä se Cherry Pie kuulostikaan? Tiettyä 1980-luvun loppumisen ajankuvaahan tässä on havaittavissa.

Lisää luettavaa