QOTSA:n Josh Homme potkaisi naiskuvaajaa päähän kesken keikan – Twitterissä julkaistu selitys ei tunnu aivan vakuuttavalta

Josh Hommella tuntuu olevan hankala suhde väkivaltaan. Vuonna 2004 Queens of the Stone Age -johtaja tuomittiin ehdonalaiseen Dwarves-muusikko Blag Dahlian pahoinpitelystä, ja myöhemmin mies on välillä kovistellut valokuvaajia ja välillä haastanut kengän lavalle heittäneen katsojan tappeluun. Toisaalta Homme oli lokakuussa otsikoissa, kun hän läksytti kahnaukseen ajautuneita katsojia, ettei QOTSA ole mikään soundtrack tappelulle. ”Me olemme soundtrack nussimiselle”, Homme evästi.

Nyt mies on jälleen kohun keskellä, kun Shutterstockille kuvia ottanut Chelsea Lauren kertoi Varietylle Hommen potkaisseen häntä tylysti päähän kesken keikan. Välikohtaus sattui Queens of the Stone Agen keikalla lauantaina losangelesilaisen radioaseman tapahtumassa, kun Lauren oli lavan edustalla kuvaamassa esitystä. Eikä tässä ole pelkästään sana sanaa vastaan, vaan tapaus tallentui myös videolle.

Homme reagoi tilanteeseen nopeasti julkaisemalla lausunnon, joka näyttää kuitenkin vain lisäävän bensaa liekkeihin. Homme kirjoittaa, että potku oli vahinko, kun hän hetken hurmiossa potki lavan edustalla olleita valoja.

”Kun eilisiltana olin keskittynyt keikkaan, potkin jotain valolaitteistoa lavan edustalla. Tänään sain kuulla, että osuin myös kameraan, jota kuvaaja Chelsea Lauren piteli. Se ei ollut tarkoitukseni ja olen hyvin pahoillani. En koskaan aiheuttaisi tarkoituksella vahinkoa kenellekään, joka työskentelee keikkamme äärellä, ja toivon, että Chelsea hyväksyy vilpittömän anteeksipyyntöni”, Homme kirjoittaa.

Lauren on kuitenkin vakuuttunut siitä, että potku oli aivan tahallinen. ”Hän katsoi suoraan minuun, otti vauhtia ja potkaisi minua suoraan naamaan. Sitten hän vain jatkoi soittamista”, Lauren sanoo Varietyn jutussa.

Kuvaaja palasi hetkeksi pressihuoneeseen, mutta kuvasi vielä illan seuraavat konsertit ennen kuin meni hoidettavaksi sairaalaan.

Alla vielä videopätkä tapahtumista. Kyllähän tuo aika tahalliselta vaikuttaa, ei siitä mihinkään pääse.