Radio Nova -festivaali julkisti esiintyjiä: Juha Tapio, Apulanta, The Rasmus, pitkä rivi eurodance-veteraaneja…

8.2.2023 12:25

Hiljattain ensi kesäksi julkistettu Radio Nova -festivaali esittelee uusia esiintyjätietoja. Aiemmin kerrottiin, että 16.–17. kesäkuuta järjestettävässä tapahtumassa konsertoivat sellaiset ulkomaiset starat kuin Black Eyed Peas, Adam Lambert, Jason Derulo, Icona Pop, Rag‘n’Bone Man ja Kelis, ja nyt esitellään hieman kotimaista osastoa.

Festivaalin esiintyjälistalle on kiinnitetty Suomen kamaralta Samu Haber, Juha Tapio, Apulanta, Gettomasa, Gasellit, Abreu, Elastinen, The Rasmus ja Kuumaa. Rockia, poppia ja räppiä siis riittää, ja Kuumaa voitti sopivasti hiljattain Emma-palkinnon vuoden yhtye -kategoriassa. Varmaan keikkaa pukkaa tällä bändillä ensi suvena!

Julkistuspuolella kerrotaan myös, että festarilla bailataan ankarasti vanhan kunnon eurodancen tahtiin. Retrolavan esiintyjiä ovat ainakin Günther, Dr. Alban, 2 Unlimited, Cascada, Mohombi, DJ Sash, Basic Element, Solid Base, Rednex, E-Rotic, Aikakone, Waldo’s People, Millennium Project, Matti Airaksinen sekä Tuottaja Jääskeläinen.

Helsingin Suvilahdessa järjestettävän Radio Nova -festivaalin lipunmyynti alkaa Ticketmasterissa ja Tiketissä maanantaina 13. helmikuuta. Hintaa peruslipuilla on 89–159 euroa.

Lisää luettavaa