Radiohead avasi oman nettikirjaston – Sisältää runsaasti harvinaista ääni- ja kuvamateriaalia koko yhtyeen uran varrelta

Hanki oma kirjastokorttisi nyt!
21.1.2020 09:56

Radiohead hemmottelee fanejaan avaamalla arkistoholviensa ovet ja tarjoamalla runsain määrin ääni- ja kuvamateriaalia sekä nippelitietoa koko yhtyeen pitkän uran varrelta lanseeraamalla oman sähköisen kirjastonsa.

Kirjaston materiaali on jaoteltu näppärästi albumeittain ja kaikki tieto on järjestelty värikoodeittain selailua helpottamaan. Levyjä voi luonnollisesti striimata Apple Musicin, Spotifyn tai suoraan kirjaston kautta, jonka lisäksi tarjolla on musiikkivideoita, livetaltiointeja, ep- ja bonuslevyjä, kunkin albumin t-paitamallistoa, kansitaidetta, lehtisiä ja lehtiartikkeleita, vanhojen nettisivujen arkistoja, lyhytelokuvia ja muita videopätkiä sekä paljon, paljon muuta mukavaa. Lisäksi käyttäjät voivat luoda oman kirjastokorttinsa, jonka voi tallentaa/tulostaa.

Kirjaston avausviikon kunniaksi jokainen yhtyeen jäsenistä toimii päivittäin ”kirjastonhoitajana” eli kuraattorina ja valitsee nipun omia suosikkikohteitaan arkistojen uumenista. Maanantaina 20. tammikuuta ensimmäisenä oli vuorossa basisti Colin Greenwood, jonka valikoiman löydät täältä.

Lisää luettavaa