Rage Against the Machine -basisti suhtautuu jyrkästi yleisörajoituksin soitettuihin keikkoihin – ”Emme ryhdy myymään itseämme”

7.3.2021 18:23

Rage Against the Machine joutui siirtämään odotetun reunion-kiertueensa viime vuonna maailmalla jylläävän koronapandemian takia. Yhtyeen oli tarkoitus suunnata tien päälle uudelleen tänä kesänä, mutta basisti Tim Commerfordin mukaan moinen ei tule tapahtumaan, mikäli se tarkoittaisi esiintymistä vajaille areenoille.

”Emme ryhdy myymään itseämme ja soita drive-in-keikkoja tai esiintymällä 100 000 ihmistä vetävissä paikoissa, joihin päästetään vain 10 000 katsojaa”, mies julistaa TooFabille. ”Se on ihan paskaa. Rage ei koskaan tekisi sellaista. Show ei ole onnistunut, mikäli yleisö ei ole täysillä messissä. Sen täytyy olla jaettu kokemus.”

”Menemättä yksityiskohtiin, se olisi ollut jotain aivan erityistä, ja siellä olisi ollut juttuja joita emme ole koskaan aiemmin tehneet, ja lisäksi olemme kaikki parempia muusikoita kuin koskaan”, mies kuvailee peruutettuja viime vuoden keikkasuunnitelmia. ”Se olisi ollut todella jännittävää. Se olisi ollut mahtava, uusi ja jännittävä versio Ragesta.”

Live Nationin toimitusjohtaja Michael Rapino ennusti hiljattain, että suuren mittakaavan konsertit voisivat olla toteutettavissa Yhdysvalloissa miltei täysillä katsomokapasiteeteilla keskikesään mennessä. Sisäkeikkojen suhteen tilanne onkin sitten huomattavasti epävarmempi.

Rage Against the Machine on tänä vuonna ehdolla Rock and Roll Hall of Fameen.

Lisää luettavaa