Rainbow’n uusi laulaja saa Glenn Hughesin hyväksynnän – ”Sopiva kaveri Ritchie Blackmorelle”

Kun Ritchie Blackmore viime vuonna kasasi ympärilleen uuden Rainbow-kokoonpanon, hän valitsi muun muassa Ronnie James Dion, Graham Bonnetin ja Ian Gillanin saappaita täyttämään suurelle yleisölle tuntemattoman Ronnie Romeron.

Blackmoren vanha Deep Purple -bändikaveri Glenn Hughes kertoi viime vuonna Hardrock Havenin haastattelussa Blackmoren pyytäneen basisti-laulajaa mukaan uuteen kokoonpanoon, mutta Hughes kieltäytyi, koska ei halunnut enää työskennellä tuntemattoman laulajan kanssa. Metal Express Radion haastattelussa Hughes kuitenkin antaa Romerolle oman hyväksyntänsä.

– Olen kuullut Romeron laulua. Varsinkin Dion kappaleisiin tarvitaan erityinen laulaja ja mielestäni kaveri suoriutui oikein hyvin. Hän on juuri sopiva kaveri Ritchie Blackmorelle ja istuu ainakin Rainbow’hun, Hughes toteaa.

– Koko paluukuvio kyllä epäilytti aluksi, mutta se oli Ritchien päätös ja olen ylpeä ja iloinen hänen puolestaan. Kunnioitan Blackmorea suuresti ja toivon, että hän jatkaa vielä rokkikeikkojen parissa, sillä sitä fanitkin tuntuvat haluavan.

Rainbow’n viimeisin inkarnaatio – johon kuuluu myös Stratovariuksestakin tuttu Jens Johansson – soitti viime kesänä kolme keikkaa. Blackmore on kertonut suunnittelevansa rokkihommiin palaamista jälleen tulevanakin kesänä.