R&B-laulaja ylitti soittoaikansa keikalla, sai raivokohtauksen ja pidätettiin – heitteli tavaroita ja löi poliisia

29.12.2016 23:03

Keskiviikkona Detroitissa nyt neljättä kertaa järjestetty vuotuinen Big Show at the Joe -konsertti ei sujunut ihan kuin Strömsössä. R&B-laulaja Trey Songzin esiintyminen nimittäin päättyi sekasortoon, jonka lopuksi laulaja pidätettiin vahingonteosta, omaisuuden tuhoamisesta ja poliisin vastustamisesta syytettynä.

Välikohtaus sai The Detroit News -lehden mukaan alkunsa, kun laulajan soittoaika päättyi ja häntä kehoitettiin päättämään settinsä. Laulaja kuitenkin osoitti mieltään ja jatkoi, kunnes hänen mikrofoninsa vaimennettiin. Tästä suivaantuneena Songz alkoi hajoittaa ja heitellä lavalla olleita soittimia, vahvistimia ja muita kamoja. Kun järjestysmiehet yrittivät rauhoitella raivopäistä laulajaa, tämä heitti jollain esineellä järjestysmiestä päähän.

Kohtaus eskaloitui lopulta poliisien väliintuloon. Virkavaltakaan ei saanut kuitenkaan Songzia rauhoitettua vaan tämä meni ja tempaisi poliisia nyrkillä. Putkareissujan siitä sitten tuli.

Alla paikalla olleiden katsojien kuvaamaa videomateriaalia Trey Songzin, oikealta nimeltään Tremaine Neversonin riehumisesta koostetusti.

Lisää luettavaa