Reddit-käyttäjä kaivoi esille yllättävän yhteyden Pink Floyd -albumin ja uuden Star Wars -elokuvan välillä

Kaikki tietävät varmasti legendan siitä, kuinka Pink Floydin Dark Side of the Moon toimii syystä tai toisesta erinomaisesti Wizard of Oz -elokuvan (1939) soundtrackina? No, nyt eräs Reddit-käyttäjä, joka heti alkuun ilmoittaa että hänellä ”on paljon vapaa-aikaa”, väittää saman pätevän myös viime vuoden Star Wars -hittiin The Force Awakens.

Redditori neuvoo aloittamaan levyn alkutekstien jälkeen, kun kamera siirtyy pois tähdistä kohti elokuvan ensimmäistä avaruusalusta. Repeat täytyy jättää päälle, koska albumi ehtii pyörähtää elokuvan taustalla kolmisen kertaa, ”kerran kunkin näytöksen ajan, ilman keskeytyksiä”.

Kaveri on myös kaivanut esille pari tusinaa kohtaa, joissa albumin sanoitukset sopivat ruudulla näkyviin tapahtumiin. Kattavan listan näistä löydät alkuperäisestä viestiketjusta.

Force Awakensia ei ole julkaistu kotiteattereihin, joten emme voi tähän hätään varmistaa Reddit-intoilijan teesejä. Pakkohan tämä on kuitenkin kokeilla, jahka elokuva tulee laillisesti saataville. Ja onhan se varmaan vähän niinkin, miten eräs tapausta kommentoinut Facebook-käyttäjä tokaisi: ”Jos olet tarpeeksi pöllyssä, Dark Side of the Moon sopii saumattomasti ihan minkä tahansa elokuvan yhteyteen”.