Redditissä päivitellään Hollywood-tähteä, joka ajettiin ulos Warpaintin keikalta naisten ahdistelemisen ja yleisen sikailun vuoksi

24.11.2016 10:14

Mitä liikkuu Shia LaBeoufin päässä? Sitä on ulkopuolisten yhä vaikeampi hahmottaa – ainakin, mikäli Redditissä liikkuvat puheet pitävät kutinsa.

Consequence of Sound nosti esille keskusteluketjun, jonka mukaan kummallisista tempauksistaan tunnettu LaBeouf olisi ilmaantunut indierock-yhtye Warpaintin keikalle ja käyttäytynyt sen verran huonosti, että järjestysmiesten oli saatettava Transformers-, Fury– ja Nymphomaniac -elokuvista tuttu näyttelijä ulos.

Viestiketjun mukaan LaBeouf olisi tunkenut väkisin täyden salin eturiviin – temppu, millä takuuvarmasti saa paljon uusia ystäviä rockkeikoilla. Vakavampina syytöksinä esitetään, että näyttelijä olisi ahdistellut paikalla olleita naisia muun muassa tunkemalla heidän lähelleen ja tekemällä suuseksiä imitoivia eleitä heidän edessään.

Kyllähän maailmaan kaikenlaisia viestiketjuja mahtuu, joten näitä tietoja ei kannata pitää ehdottomana totuutena. LaBeoufin tapauksessa väitteet on kuitenkin sikäli helpompi uskoa, että A) näyttelijä on ollut aikaisemminkin jos jonkinlaisten hässäköiden keskipisteessä, kun hän on milloin heilutellut asetta naapurinsa edessä ja milloin joutunut perinteiseen kapakkatappeluun ja B) Warpaintin Twitter-viestien mukaan LaBeouf todella oli läsnä keikalla, vieläpä kutsuvieraana.

Consequence of Sound on pyytänyt kommenttia sekä yhtyeeltä että näyttelijältä, mutta vastausta ei ole kuulunut.

Lisää luettavaa