Reilun vuosikymmenen tauko päättymässä – The Hellacopters työstämässä uutta levyä

AOP

Sikäli mikäli Nicke Andersson ja Dregen muilta kiireiltään ehtivät.

Vuonna 2016 pitkän tauon jälkeen uudelleen aktivoitunut garage rock -suuruus The Hellacopters on työstämässä uutta pitkäsoittoa. Edellisestä albumista onkin ehtinyt kulua reilusti aikaa, sillä coverlevy Head Off julkastiin vuonna 2008 – edellinen bändin omasta tuotannosta koostuva albumi Rock & Roll Is Dead ilmestyi puolestaan 2005.

”Teemme parhaillaan uutta Hellacopters-levyä. Meillä on tällä hetkellä kasassa noin seitsemän kappaleen pohjat”, laulaja-kitaristi Nicke Andersson paljasti Dr. Gong’s Drumcastin tuoreessa haastattelussa.

Mitään tarkempaa ajankohtaa levyn mahdolliselle ilmestymiselle ei Andersson kuitenkaan uskalla sanoa, sillä miehellä riittää kiireitä myös muiden musiikkiprojektien kuten juuri uuden albumin julkaiseen Luciferin, Entombedin sekä Imperial State Electricin kanssa. Eikä Andersson ole bändin ainoa muusikko, jolla on monta rautaa tulessa.

”Levyä tehdään pitkälti silloin tällöin, kun tähdet ovat kirjaimellisesti oikeassa asennossa. Ihmiset kuvittelevat, että minä olen maailman kiireisin tyyppi, mutta ei se niin ole. Esimerkiksi Dregenillä (kitaristi) on Backyard Babies ja hän on kiireisin tyyppi, jonka tunnen.”

Kuuntele Anderssonin koko haastattelu alta: