Rob Halfordin mielestä Ozzy Osbourne teki oikean ratkaisun lopettaessaan rundaamisen

2.3.2023 19:01

Judas Priest -keulakuva Rob Halford pitää Ozzy Osbournen hiljattaista päätöstä vetäytyä keikkalavoilta aivan oikeana ratkaisuna.

Halford kertoi tunnoistaan Metal Hammerin haastattelussa.

”En ole jutellut Ozzyn kanssa henkilökohtaisesti, mutta lähetin hänelle tekstarin toissapäivänä onnitellakseni häntä kahdesta Grammy-voitosta.”

Ozzy palkittiin vuoden 2023 Grammy-gaalassa Patient Number 9 -albumista ja Degradation Rules -kappaleesta.

Priestin oli tarkoitus toimia Ozzyn kesken jääneen No More Tours 2 -kiertueen lämmittelijänä.

”Voin vain toistaa samaa kuin Ozzy-fanit, Judas Priest mukaan lukien, ovat aina toitottaneet: hän on tehnyt niin paljon rockin ja metallin eteen. Hän on antanut niin paljon faneilleen ja kaikki tietävät kuinka pahalta hänestä tuntuu perua kiertueensa, sillä hän elää faniensa eteen. Sen näkee joka kerta kun hän kipuaa lavalle. Hän loistaa ja on yhteydessä kaikkiin.”

”Hänelle oli kamalaa tehdä se merkittävä – ja ollakseni täysin rehellinen, myös oikea – päätös. Hän teki oikean ratkaisun. En usko että hän olisi halunnut käydä läpi sellaista ruljanssia, että ’ok, eiköhän kokeilla’, ja sitten joutua peruuttamaan rundi parin keikan jälkeen. Siitä huolimatta ett häntä kohtaan löytyykin paljon rakkautta, tukea ja ymmärrystä. Olen nähnyt mitä brittiläiset fanimme asiasta tuumivat, ja olen heidän kanssaan täysin samaa mieltä – nosta jalat ylös, olet sen ansainnut!”

Lisää luettavaa