Rockfest on peruttu tämänkin vuoden osalta, järjestäjät vahvistivat – ”Olemme sanalla sanottuna pask*na”

Rockfest vuonna 2018.
Niki Soukkio/Rockfest

"Rockfestin teette te, People of Rockfest, emmekä voi riskeerata teidän, artistien tai henkilökuntamme turvallisuutta", järjestäjät tiedottavat.

Tampereelle muuttanut Rockfest on peruttu myös tämän kesän osalta. Järjestäjät kertoivat päätöksestä sosiaalisessa mediassa. Syynä on luonnollisesti edelleen vakava koronatilanne.

”Rockfestissä ei pyöri pitti, ei virtaa olut, Rockfestiä 2021 ei voida järjestää. Rockfestin teette te, People of Rockfest, emmekä voi riskeerata teidän, artistien tai henkilökuntamme turvallisuutta. On vedettävä syvään henkeä ja pistettävä terveys edelle, jo toistamiseen”, kirjoitetaan tapahtuman Facebook-sivulla.

Rockfestin pääesiintyjiä tänä kesänä olisivat olleet muun muassa Scorpions, Sabaton, Nightwish ja Megadeth. Bändien buukkaaminen vuodelle 2022 on järjestäjien mukaan jo täydessä vauhdissa. Vuodelle 2020 ja 2021 ostetut liput tulevat käymään myös ensi vuonna, jolloin festivaali toivon mukaan voidaan viimein järjestää. Järjestäjät ovat luonnollisesti avoimen pettyneitä tilanteeseen, mutta jaksavat vielä katsoa eteenpäin toiveikkaina.

”Tämä reilun vuoden pituinen pätkä, joka nyt jatkuu kaksivuotiseksi, on ollut sietämätöntä aikaa meille livemusiikin ystäville ja olemme sanalla sanottuna pask*na. Emme kuitenkaan suostu vaipumaan epätoivoon. Vielä me kävellään Rockfestin porteista sisään, juostaan pittiin, halataan kavereita, otetaan kylmä kolmonen käteen, ollaan yhtä nyrkkimerta ja nautitaan rokista raakana, yhdessä!”

💔 Rakkaat Rockfestiläiset, kansakuntamme tilanne on edelleen vakava ja joudumme kertomaan suru-uutisen: Rockfestissä ei…

Julkaissut Rockfest Keskiviikkona 24. maaliskuuta 2021