Ruisrock julkisti lisää esiintyjiä – mukana kotimaan yhtyekentältä todellinen musta hevonen

8.12.2023 13:15

Vielä olisi viikonloppua vasten tarjolla festariuutisia. Ruisrock on kiinnittänyt listoilleen kelpo määrät kotimaisia kokoonpanoja, ja skaalaa riittää listapopista raskaaseen rockiin ja lastenmusiikkiin asti.

Ruisrock lyö nimittäin pöytään melkoisen yllätysesiintyjän, kun suomalaisen lastenmusiikin instituutio Fröbelin Palikat nähdään Ruissalossa. Ajatus Fröbeleistä lähti tiedotteen mukaan liikkeelle Ruisrockin someyhteisössä, ja nyt kieli poskessa alkaneesta ideasta on sitten tulossa totta. Oivallinen kiinnitys, arvostamme!

Muita uusia esiintyjiä ovat Ibe, Sanni, Blind Channel, Kuumaa, Arppa, Iisa, Emma & Matilda, Vilma Jää, Aliisa Syrjä ja Shrty. Ruisrockin aiemmin julkistettuja kiinnityksiä ovat muun muassa Sexmane, Behm, Ellinoora, Jenni Vartiainen, PMMP, Robin Packalen ja Kaija Koo. Suuresta maailmasta Ruissaloon saapuvat Louis Tomlinson, Offset, Romy, 
J Hus ja Yaeger

5.–7.7.2024 järjestettävän festivaalin kolmen päivän pääsyliput ovat nyt myynnissä Tiketissä alkaen hintaan 240 euroa. Lisää ohjelmaa julkaistaan alkuvuoden aikana.

Lisää luettavaa