Ruisrock julkisti nipun uusia esiintyjiä – myös Ilosaarirock tiedottaa yhdestä lisäyksestä ja vinkkaa tulevasta

22.2.2023 13:23

Festariuutisia pukkaa näin aurinkoisen keskiviikon kunniaksi! Tätä osastoa tulee Turun ja Joensuun suunnista, kun Ruisrock julkisti kelpo rivin uusia esiintyjiä ja Ilosaarirock tiedottaa, että JVG kunnioittaa Laulurinteen musiikkijuhlaa läsnäolollaan. Ilosaari vinkkaa samaan hengenvetoon, että isompi julkistuspaketti on ihan nurkan takana, joten katsotaan, mitä sieltä saadaan. Ilosaaren aiemmin julkistettuja tähtiä ovat esimerkiksi The Prodigy, Years & Years, Dylan ja Carpenter Brut.

Mitä Ruissiin tulee, tapahtuma julkisti yleisön iloksi nyt yhdeksän uutta nimeä. Suuresta maailmasta Ruissaloon saapuvat yhdysvaltalaisräppäri Yeat, samaten Atlantin takaa saapuva R&B-duo Emotional Oranges, ruotsalaispoppari Zara Larsson sekä kotimaiset JVG, Alma, Maustetytöt, Abrey, Ruusut ja Malla. Samu Haberin läsnäolo taidettiin kertoa jo aiemmin.

Ruisrock järjestetään 7.–9. heinäkuuta Turun Ruissalossa. Lisää artistijulkistuksia on luvassa vielä kevään aikana. Festivaalin liput ovat myynnissä Tiketissä hintaan 125–225 euroa. Ruisrockin aiemmin julkistettyja vetonauloja ovat muun muassa Machine Gun Kelly, Lil Nas X, Skrillex, Denzel Curry, Pinkpantheress, Slowthai ja Yung Lean.

Lisää luettavaa