Sabaton joutui rajuun auto-onnettomuuteen Tunisiassa, jakoi kuvia tapahtuneesta – ”Olemme kuitenkin onnellisesti elossa”

Vakavilta vammoilta ilmeisesti onneksi vältyttiin.
1.9.2019 14:56

Ruotsalainen sotametalliyhtye Sabaton kertoo sosiaalisen median kanavissaan joutuneensa kaksi päivää sitten vakavaan liikenneonnettomuuteen Tunisiassa, jossa yhtye oli kuvaamassa uutta musiikkivideota. Oikein vakavilta vammoilta onneksi säästyttiin, mutta yhtye joutuu kuitenkin perumaan tälle illalle kaavaillun keikkansa Puolan Gdanskissa.

”Olimme palaamassa kuvauksista Saharan aavikolta, kun jouduimme vakavaan auto-onnettomuuteen. Olemme kaikki murtuneita, pahasti murjottuja, vertavuotavia ja paikattuja, mutta olemme kuitenkin onnellisesti elossa ja tulemme paranemaan täysin. Konsultoituamme tilannetta ja vammojamme lääketieteen ammattilaisten kanssa tulimme kuitenkin siihen tulokseen, ettemme voi esiintyä tänään Puolassa ilman riskiä siitä seuraavista lisävaurioista”, yhtye tiedottaa ja jakoi myös kuvia musiikkivideonsa kuvauksista sekä onnettomuudessa vaurioituneesta kulkupelistään sekä jäsentensä vammoista.

Sabaton jatkaa keikkailuaan lokakuussa suuntaamalla ensin Pohjois-Amerikkaan ja palaten loppuvuodesta vielä Ruotsiin ja Suomeen. Suomessa yhtyeen voi nähdä 23. marraskuuta Helsingin Hartwall-areenalla yhdessä Apocalyptican ja Amaranthen kanssa. Varsinainen Euroopan-kiertue potkaistaan käyntiin tammikuun puolella.

Lisää luettavaa