Saisiko olla kappaleen verran harvinaista The Doorsia vuodelta 1968? Rolling Stone esittelee vaihtoehtoisen version vanhasta ikivihreästä

31.7.2018 11:54

Mikäli The Doors kiinnostaa, kannattaa vierailla Rolling Stonen sivuilla kurkkaamassa, mitä siellä on tarjolla. Lehti nimittäin esittelee yleisölle harvinaisen raakamiksauksen Hello I Love You -hitistä, ja sehän on oiva kappale se.

Hello I Love You tietysti julkaistiin alun perin vuoden 1968 Waiting for the Sun -kolmoslevyllä. Tällä viikolla tulee kuluneeksi 50 vuotta siitä, kun single nousi listaykköseksi, ja juhlan kunniaksi Rhino-levyfirma julkaisee kappaleen uudelleen seiskatuumaisena. Julkaisulla on mukana aikanaan radioasemille lähetetyt raakamiksaukset Hello I love You- ja Love Street -biiseistä, ja syyskuussa on sitten luvassa uusi Waiting for the Sun -juhlaboksi, jolla on muun bonussälän lisäksi mukana vuonna 1968 taltioitu Kööpenhaminan-keikka.

Kuuntele raakamiksaus täällä. Sivulla on myös Doors-rumpali John Densmoren tarinaa kappaleen synnystä – muun muassa siitä, onko biisissä ripattu The Kinksin All Day and All of the Nightia vai ei.

Lisää luettavaa