Artisti: The Doors

Millainen oli The Doorsin Riders on the Storm demovaiheessa? Ikivihreän varhainen versio julki

Justiinsa kun Soundin kolumnisti Arttu Seppänen ehti ihmetellä, miten The Doorsin LA Womanin juhlavuosi näyttää menevän ohi ilman sen kummempia fanfaareja, tulee julki tämmöistä. Jim Morrisonilla vahvistetun Doorsin viimeinen albumi tuli julki vuonna 1971, ja levyn viisikymppisiä juhlistetaan erinäisillä bonusbiiseillä vahvistetulla painoksella. Mukana on muun muassa Riders on the Stormin varhainen demoversio, jonka voit kuunnella nyt alapuolelta.

The Doorsin ja Iron Maidenin hitit samassa paketissa – voiko tällainen hirviö toimia? (Kyllä voi!)

Jahas, laitetaapa vähän mashup-viihdettä kiirastorstain ratoksi. Mashup-taiteilija
Bill McClintock jatkaa väsymättä seikkailujaan merkillisten kappaleyhdistelmien parissa, ja nyt saadaan kuulla, että niinkin erilaiset yhtyeet kuin Iron Maiden ja The Doors sopivat ihan passelisti samaan biisiin. McClintock yhdistelee ennakkoluulottomasti Maidenin Two Minutes to Midnightia sekä The Doorsin LA Womania ja Riders of the Stormia – eikä lopputulos kuulosta lainkaan hullummalta. Tarkasta alempaa.

Rituaali alkakoon, päätti Robby Krieger – video näyttää, missä kunnossa The Doors -kitaristi on nykyään

The Doorsin kitaristina ja säveltäjänä kunnostautunut Robby Krieger julkaisi ensimmäisen soololevynsä vuosikymmeneen 14. elokuuta. Nyt mies nähdään keikkavideolla, jolla vanha herra musisoi edellä mainitulta The Ritual Begins at Sundown -albumiltaan napattua The Hitch -biisiä taustabändinsä kera. Kappaletta ei ole sattuneista syistä tallennettu keikalla vaan muuten vain hapokkaassa ympäristössä, joten katsoja pääsee kameran avustuksella hyvinkin lähelle muusikoita seuraamaan, miten soittohommat sujuvat. Katso alempaa.