Saksalaiselta power metal -jyrä Primal Fearilta uusi singlejulkaisu – videobiisillä mukana Tarja Turunen

10.4.2021 17:41

Saksalainen pitkän linjan power metal -retkue Primal Fear on julkaissut viisi biisiä käsittävän singlen I Will Be Gone. Julkaisun nimikkokappaleelle on tehty myös video, jonka löydät jutun lopusta. Kappaleella kuullaan vierailevana laulajana Tarja Turusta.

”Lopullisella listallamme oli kolme kuuluisaa laulajaa”, basisti-tuottaja Mat Sinner kommentoi. ”Se, että Tarja päätyi osalliseksi kappaletta, oli meille ilo. Työskentely yhdessä kappaleen ja videon puitteissa oli täysin rentoa ja ammattimaista — se oli hieno kokemus myös siksi, että Tarjan ja Ralfin [Scheepers] äänet sopivat yhteen uskomattoman hyvin. Nyt voimme laajentaa Metal Commandon saagaa ainutlaatuisella luvulla. Olemme kaikki todella ylpeitä tästä singlestä.”

”Olin hyvin otettu kutsusta osallistua Primal Fearin kauniille I Will Be Gone -kappaleelle”, Turunen toteaa. ”Aloitimme uramme samoihin aikoihin ja saimme viimein tilaisuuden tehdä jotain yhdessä. Rakastan kappaletta ja henkilökohtaisesti se auttoi minua pysymään yhteydessä muihin ja rokkaamaan, vaikkakin vain studiossa. Toivon että ihmiset tulevat pitämään tästä yhteistyöstä ja se toisi heille iloa, etenkin näinä vaikeina aikoina.”

Primal Fear julkaisi 13. pitkäsoittonsa Metal Commandon viime kesänä.

I Will Be Gone -kappalelistaus:

1. I Will Be Gone (feat. Tarja Turunen)
2. Vote For No Confidence
3. Rising Fear
4. Leave Me Alone
5. Second to None

Katso video tästä:

Lisää luettavaa