Sammy Hagar tienaa alkoholibisneksillään enemmän kuin musiikilla – Kertoo, miksi se on vain hyvä juttu

Sammy Hagar.
John D Shearer / Shutterstock / All Over Press

Ex-Van Halen -nokkamies sanoo olevansa musiikkihommissa nyt vapautuneempi ja onnellisempi, kun hänen ei tarvitse huolehtia kaupallisesta menestyksestä.

Entinen Van Halen -keulahahmo ja menestyksekkäästä soolourastaankin tunnettu Sammy Hagar sanoo tuoreessa TMZ:n haastattelussa tienaavansa tätä nykyä enemmän alkoholibisneksillä kuin musiikilla. Hagar sanoo TMZ:lle olevansa sen ansiosta nyt paljon vapautuneempi ja onnellisempi, mitä musiikkihommiin tulee.

”Jos olet tarpeeksi onnekas, että menestyt jossain musiikin ulkopuolella, se tekee hommasta paljon helpompaa vanhoilla päivillä”, syksyllä 75 vuotta täyttävä Hagar toteaa.

”Tiedätkö miksi? Koska minun ei tarvitse nyt soittaa elääkseni; musiikki ei ole minun bisnekseni. Voin maksaa bändilleni enemmän kuin mitä he tienaisivat [muualla] ja he ovat tyytyväisiä. He soittavat mielellään kanssani. Kävelemme kaikki lavalle iloisina, koska se ei ole meille mikään pakko.”

”Kun olet tehnyt näitä hommia yhtä kauan kuin minä, niin… ellet sitten ole Keith Richards, joka ei uskoakseni kykene tekemään muuta kuin soittamaan musiikkia… mutta siis moni tekee tätä rahan takia. He leimaavat kellokorttinsa lähtiessään. Mutta meille tämä on pelkkää hauskanpitoa. Aivan kuin olisimme taas autotallibändi, sillä tienaan rahani muulla tavoin. Musiikki on vain jotain, mitä rakastan tehdä.”

”Jos joku nyt tulisi sanomaan minulle, että ’Hei, sinun on pakko soittaa tänä vuonna 150 keikkaa’, löisin hanskat tiskiin”, Hagar myöntää.

Hagar lanseerasi vuonna 2017 Santo-tequilan yhdessä tunnetun tv-kokin Guy Fierin kanssa. Ennen Santoa Hagarilla oli Cabo Wabo -tequila, joka kulki käsi kädessä laulaja-kitaristin perustamassa Cabo Wabo Cantina -ravintolassa.