Samuli Putro Kotkanpesässä keskiyöllä – entä Amoral ja Wolfmen?

28.2.2014 17:18

Samuli Putron neljäs sooloalbumi ilmestyy perjantaina 28. helmikuuta (lue aiheesta uuden Soundin kansijutusta!) ja Putro bändeineen julkaisee Taitekohdassa-levyn Viialan Seurahuoneella, jota Putro kuvailee Akaan elävän musiikin sivulla ”hohtomaiseksi” ja ”yhden sortin Kotkanpesäksi”. Mies tarkoittaa toki vain hyvää:

– En ollut aikaisemmin nähnyt paikkaa enkä myöskään käynyt Akaassa. Kun meni sisään rakennukseen ja näki tietynlaisen hohtomaisuuden ja salin hienouden, tuli välittömästi ajatus, että täällä pitää ehdottomasti tehdä jotain joskus, Putro kertoo.

Samuli Putro, Mikko Kosonen, Mikko Kaakkuriniemi, Mikko Määttä ja Tuukka Tuunanen astuvat estradille kello 23 ja keikan luvataan kestävän pari tuntia.

Samana iltana uuden levynsä maailmalle lähettää myös Amoral.

Fallen Leaves & Dead Sparrows -albumi on kerännyt valtavan kehuryöpyn ja vähintäänkin pisteliäästi suomalaisbändeihin usein suhtautuva Sweden Rock Magazinekin lämpenee oikein kunnolla: ”This album is surprising, original, clever, unpredictable and one of the best albums of this millennium.”

Amoral täräyttää erikoissettinsä Helsingin Virgin Oilissa keskiyöllä.

Hieman vähemmälle huomiolle on toistaiseksi jäänyt Wolfmen, jonka A.N.G.R.Y.-kiekko ilmestyy edellä mainittujen tavoin 28.2.

Saman tien tien päälle poukkaava Wolfmen soittaa julkkarikeikkansa Porin Montussa ja jatkaa seuraavana iltana Kokemäelle. 


Lisää luettavaa