Savatage ja Trans-Siberian Orchestra -nokkamies Jon Olivalla huonoja terveysuutisia – uusi sooloalbumi silti jo työn alla

31.7.2016 21:31

Muun muassa Savatage ja Trans-Siberian Orchestrasta tuttu multi-instrumentalisti/vokalisti Jon Oliva paljastaa Facebookissa pari päivää takaperin julkaistussa päivityksessään saaneensa huhtikuussa aivoinfarktin. Tieto tulee varmasti yllätyksenä monille, mutta mies hälventää suurimpia huolia tekstissään, jossa lukee muun muassa seuraavaa:

– Rakkaat ystävät, tiedän etten ole ollut juuri maisemissa viime aikoina, joten ajattelin hieman päivittää kuulumisiani. Kuten jotkut (mutta eivät kaikki) teistä jo tietävätkin, sain aivoinfarktin viime huhtikuussa. Se ei ollut niin vakava kuin se olisi saattanut pahimmillaan olla, mutta se aiheutti minulle fyysisiä vammoja, joita vastaavat halvaukset usein jättävät jälkeensä. Terapia ja kuntoutus auttavat minua palaamaan entiselleni ja alan olemaan jälleen luottavainen uuden musiikin luomisen suhteen. Lienee turha sanoakaan, että näin traumaattinen kokemus on ollut varsinainen ahaa-elämys itselleni… kyllä vain!

– En kadu sitä, kuinka olen elänyt elämäni. Olen noudattanut rock ’n’ roll -elämäntapaa 18-vuotiaasta saakka ja se on ollut minulle ainoa oikea tie. Jokaisen elämässä tulee kuitenkin aika ottaa askel taaksepäin ja tehdä tarvittavia muutoksia – joita olen nyt myös tehnyt! Voin nyt tuoreella energialla keskittyä julkaisemaan tupla-albumilliseen uutta Oliva-musiikkia. Olen viimeisen vuoden ajan pistänyt kasaan kappaleita, joista olen hyvin ylpeä. Uskon että kaikki Sava/JOP/TSO ja Dr Butcher -fanit tulevat pitämään niistä. Se on uskoakseni parasta materiaaliani tähän asti ja niputtaa yhteen musiikilliset vaikutteeni ja historiani. Lupaan, että en tule pettämään teitä!

Mies kiittelee vielä lopuksi vuolaasti fanejaan ja lupailee lisätietoja saapuvaksi piakkoin. Toivotamme miehelle onnea ja menestystä sekä toipumiseen, että uusiin musiikillisiin seikkailuihin!

Lisää luettavaa